2010. április 28., szerda

Bagoly


Másodszorra ez a kis fülesbagoly készült el, aki először elücsörgött a teraszunkon, aztán meg felszállt az egyik fűzfára a kertünkben.:-)
Gyapjúfonalból horgoltam, aljába meggymagot tettem, hogy biztos ne boruljon fel, felső részébe pedig gyapjút tömtem.

6 megjegyzés:

micuska írta...

Ajjajj! Szabi meglátta őket. :-)
Idézet: Lécci, Anya elkészíted? vagy én elkészíthetem?
Azért van önbizalma az ifiúrnak.

Hella írta...

Aranyos.:-))

Névtelen írta...

Olvastam, hogy ehhez a bagolyhoz nincs leírás, de ha mégis valami tanácsot kaphatnék, hogyan készítsem el, nagyon hálás lennék!
Köszönöm!

Hella írta...

Kedves Névtelen!
Sajnos nem nagyon tudok segíteni így, mert valóban nincs leírás hozzá, és amikor készítettem nem is nagyon számoltam szinte semmit, szóval nem nagyon tudok többet mondani róla, mint ami látszik is a képen. Vagyis, hogy a testét alul kezdtem egy körrel, majd folytattam felfelé, a fejénél fogyasztottam, a szárnyát, lábát, csőrét, szemét külön meghorgoltam és rávarrtam. Gondolom, ez nem túl sok segítség.:(

Névtelen írta...

Kedves Hella!
Köszönöm a válaszát! Nem is gondolná, mennyit segített, mert pont a végtagok illesztését nem tudtam volna magamtól megoldani, de ha külön kell, akkor mégiscsak egyszerűbb! A szemét is külön készítette el?
Szerintem zseniálisak, köszönöm még egyszer!!!

Hella írta...

Kedves Névtelen!
Akkor örülök, hogy segíthettem.:)Igen, a szemét is külön horgoltam és rávarrtam. Az előbb egyébként rosszul írtam, mert a csőrét hímeztem, nem horgoltam.:)