2011. június 6., hétfő

Babavarrás


Most, hogy Gabi és Kinga feltették azokat a nagyon hangulatos képeket a legutóbb tartott babavarrásról, (ahol én sajnos nem voltam) kedvem támadt nekem is feltenni ezt a pár képet, amikor is nálunk volt majdnem egy éve egy hasonló babavarrás, csak kicsiben, (ugyanis csak hárman voltunk,) ahol elkezdtem életem első waldorf babáját Gabi segítségével. Ez volt az első ilyen közös babavarró összejövetel, és remélem még lesz pár.:-) Egyébként nagyon jól sikerült és nagyon jó hangulatban telt, miközben mi varrtunk a gyerekek felfordították a lakást és szétfőtt az ebédre szánt tészta, de hát nem baj, a lényeg, hogy mindannyian jól éreztük magunkat.:-)) Gabi volt a tanár, ő mutogatta az alapokat, és mondhatom nagyon ügyesen, mert jól sikerültek az elkezdett babák.:-) Köszi Gabi itt is és megint a segítséget.:-))

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jaj, minden vágyam, hogy megtanuljak waldorf babát varrni. (Három lány anyjaként gondolom nem meglepő :) ) Légyszi szólj, vagy jelezz valahogy, ha lesz még ilyen babavarrás tanulás, mert mindenképp ott lennék!

Hella írta...

Gira, lesz, éppen 2 hét múlva! Írj egy emailt, hogy meg tudjuk beszélni, ha érdekel, mert én nem tudom az email címedet.:-) Az enyém ott van a profilomban.

Hella írta...

Mégis ide írom inkább, mert nem vagyok benne biztos, hogy látszik.
jankica.otta@gmail.com