2010. december 18., szombat

Baba az oviba


A sok karácsonyi rendelés között készült egy újabb baba is, ezúttal Janka ovijába. Vagyis félig már kész volt, csak most fejeztem be. Szegény már ott csücsült egy jó ideje a kosárban befejezésre várva, de valahogy nem tudtam magam rászánni, mert nem tudtam kitalálni, milyen legyen ez a baba. Aztán pár napja elkezdtem gondolkodni rajta, hogy mi lenne, ha őt fejezném be az oviba. Mert terveztem egyet oda készíteni, ami aztán időhiányban majdnem meghiúsult. Végül az utolsó nap nekiláttam, és meglepően gyorsan haladtam vele, aztán mikor végül elkészült és rám mosolygott, akkor már láttam, hogy igen, ez a baba az oviba készült eddig is. Remélem, szeretni fogják a gyerekek.:))

Egyébként vicces volt a dolog, mert Kingával egyszerre fejeztük be a babáinkat, amit az oviba szántunk. Ő délután varrta az övét, én este az enyém ruháját, és tőle kértem kölcsön a varrógépét, mert az enyém elromlott. Ráadásul a gyerekeink is egy oviba járnak, és így most mind a 2 csoportnak egyszerre lett új babája. És a hab a tortán, hogy egyáltalán nem beszéltünk össze, de mégis vannak hasonlóságok a 2 babán. :)

A fényképek, hát nem a legjobban sikerültek, mivel nem tudtam természetes fényben fényképezni, de azért nagyjából sikerültek.:) Az első kettő kép inkább színhű, mint az utolsó. A haja egyébként abból a vöröshagymahéjjal festett fonalból készült, amiről már egyszer itt írtam.


4 megjegyzés:

Zorka4 írta...

Cuki lett! A haja annyira szép! nagyon tetszik a fonal, amit festettél, ezt nem győzöm elégszer mondani. :)

diusbd írta...

Nagyon szép a babád! Gratulálok! Biztosan odáig lesznek az oviban! :)

Hella írta...

Diusbd, köszi. Remélem, jót játszanak majd vele a gyerekek.:)

Hella írta...

Kinga, nekem meg a te babádnak a vörös haja tetszik nagyon.:))