2010. november 2., kedd

Kisállatok és egy gombaházikó


Hoztam egy pár képet az elmúlt időszakban készült dolgokról. Nem nagyon kedvezett az elmúlt 2 hónap az alkotásnak számomra, ezért ez a hallgatás. De most elhatároztam, hogy változtatok ezen, hiszen rengeteg tervem van, szeretném megvalósítani őket. Remélem, mostantól sok mindent tudok majd nektek mutatni.:)


Ez a horgolt gombaházikó is a napokban készült el egy kislánynak ajándékba. Ahogy láttam, nagyon örült neki és rögtön lakója is lett. Na, nem az egérke, aki a képen van, mert ő Jankáé, csak megnézegette a házikót belülről is, hátha ő is szeretne egy ilyet. Aztán úgy gondolta, jó lesz neki az, ami már van. :)A béka és a teknősbéka is mostanság készült Janka kifejezett kérésére. Most még nagy kedvencek, aztán gondolom ők is beállnak a sorba a többiek közé. Mert hogy Jankának van 2 textil cicája, ők az örökös első számú kedvencek, aztán amikor készülnek az újabb állatok, akkor átmenetileg ők is azzá válnak, majd pár nap múlva, mikor kijátszotta magát velük, újra a cicák lesznek a fő kedvencek. :)


Végül pedig az előző bejegyzésben emlegetett halacskákat és elefántokat is megmutatom, ezeket Janka varrta, én csak minimálisan segítettem neki a hímzőfonal befűzésében, az eldolgozásban, meg összevarrás előtt pár öltéssel összeférceltem, hogy ne csússzon el a két réteg anyag.

2 megjegyzés:

Móni írta...

Szóval ide szántam azt a megjegyzést :D

Hella írta...

Köszi Móni.:) Örülök, hogy tetszik, és örülök, hogy ötletet adhattam. :)